Koronatiedote

3.4.2020

Koronatiedote

(Päivitetty 31.3.2020)

Valtioneuvoston uusimpien linjausten mukaisesti yhdistyksemme keskeyttää kaiken fyysistä kokoontumista edellyttävän ryhmätoiminnan (kerhot, leirit), tapahtumat, kurssit ja koulutukset sekä muun vapaa-ajan toiminnan vähintään 17.3.–13.5.2020 väliseksi ajaksi. Myös 4H-yrittäjien koteihin tuottamat palvelut keskeytetään. 4H-yhdistyksen henkilöstö työskentelee mahdollisuuksien mukaan etänä ja teknologiavälitteisesti.

Seuraamme viranomaissuosituksia aktiivisesti.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää aiheeseen liittyen, niin ota yhteyttä!

 

******

13.3.2020
Suomen hallitus ja 4H-liitto ovat suositelleet, että kaikkea ei-välttämätöntä toimintaa, kuten esimerkiksi harrastustoimintaa, tulee välttää koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Tästä syystä kaikki 4H-yhdistyksemme kuntarajat ylittävät retket, vierailut ja kurssit jäävät toistaiseksi tauolle. Olemme neuvotelleet yhteistyökumppaneidemme kanssa ja päättäneet siirtää myös kevään kahta viimeistä Crazy Action-iltaa ja klubi-iltaa myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Toiminta käynnistetään uudelleen heti, kun tilanne sen sallii. Tiedotamme uusista ajankohdista Wilmassa, sosiaalisessa mediassa ja kotisivuillamme.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti ja ehkäisemään omalta osaltamme taudin leviämistä. Paikallisista linjauksista ja kerhotoiminnasta olemme tiedottaneet koululaisia ja heidän perheitään sekä koulujen henkilökuntaa koulujen tietojärjestelmien kautta. Seuraattehan säännöllisesti tiedotteita!

 

Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!
Lisätietoa 4H:n toiminnasta numerosta 040 8400229.