Kerhot

Mikäli haluat kerhonohjaajaksi, ota yhteyttä yhdistyksen projektipäällikköön
040-8400229,
tarja.alainen@kannonkoski.fi. Suunnitellaan sinulle mukava työ syksylle 2020 lasten ja kerhonohjauksen parissa. 

Muistathan myös muun toimintamme

Muuta toimintaamme ovat esimerkiksi kerhot ja leirit.

Kysy lisää!

Lisätietoja kerhoista voit kysyä 4H-yhdistykseltämme:

 

Kannonkosken-Kivijärven 4H-yhdistys
 

Tarja Alainen
projektipäällikkö
040 8400 229
tarja.alainen@kannonkoski.fi

Kannonkosken-Kivijärven 4H-yhdistys järjestää monipuolisia kerhoja peruskouluikäisille. Joihinkin kerhoihin voi osallistua jo esikouluikäisenä. 

Kerhoissa askarrellaan, kokataan ja hoidetaan eläimiä. Tutustutaan omaan lähiympäristöön, metsään ja luontoon. Opetellaan erätaitoja ja liikutaan sekä sisällä että ulkona. Kansainvälisyystoiminta alkaa jo esikouluikäisille English 4 Kids -kerhossa, jatkuu 3.-6.-luokkalaislle Sekametelisoppa-kerhossa ja isommille kv-teemapäivien sekä -leirien myötä. Kerhojen toimintaperiaatteena on tekemällä oppiminen.

4H-yhdistyksen jäsenet on vakuutettu valtakunnallisesti. Mikäli kerholainen ei ole yhdistyksen jäsen, tulee hänellä olla oma tapaturmavakuutus. Jäsenmaksumme laskutetaan vuosittain syksyllä ja lasku tulee kirjepostitse kotiin. Jäsenyyteen liittyvä vakuutus on voimassa kaikissa kerhoissamme, leireillä ja tapahtumissa. Voit osallistua vain yhteen tai vaikkka kaikkiin toimintoihimme. Koko perhe on vakuutettu perhejäsenyyden myötä. 

Vasemmalla olevista sivupalkeista voit tutustua Kannonkosken ja Kivijärven omiin kerhotoimintoihin. Kaikesta kerhotoiminnasta vastaa projektipäällikkö. Yhteystiedot etusivulla.