Kurssit / Koulutukset

OSAAVA OHJAAJA -koulutus 

Ajankohta: lauantaina 19.1.2019 klo 10 alkaen.

Paikka: Kannonkosken nuokkari

Kohderyhmä: yläkoululaiset ja sitä vanhemmat nuoret / nuoret aikuiset Kannonkoskelta, Kivijärveltä ja Saarijärveltä, jotka ovat kiinnostuneita ohjaustehtävistä kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa. 

Ilmoittautumiset Tarjalle keskiviiikkoon 16.1.2019 mennessä. 

 

LASTENHOITAJA -koulutus

Ajankohta: lauantaina 16.2.2019 klo 10 alkaen.

Paikka: Kannonkosken nuokkari

Kohderyhmä: yläkoululaiset ja sitä vanhemmat nuoret / nuoret aikuiset Kannonkoskelta, Kivijärveltä ja Saarijärveltä, jotka ovat kiinnostuneita lastenhoitotehtävistä. Käymällä lastenhoitaja -koulutuksen ja pyytämällä Tarjalta henkilökohtaista ohjausta yritystoiminnan perustamiseen voit perustaa heti koulutuksen jälkeen oman yrityksen ja hankkia rahaa. 

Ilmoittautumiset Tarjalle keskiviikkoon 13.2.2019 mennessä. 

 

NUORI YRITTÄJÄ -koulutuksia

järjestetään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit myös saada henkilökohtaista ohjausta yrityksen perustamiseen, mikäli koulutusta ryhmälle ei ole saatavilla. Yrityksen perustaminen ei maksa mitään. Yrityksen voit perustaa vaikkapa kesätyöksi / viikonlopuksi / vuosiksi - ihan miten itse haluat. Nuori yrittäjä päättää itse yrityksensä toimialan, nimen, hinnat sekä kenelle ja milloin työtä tekee. 4H on apuna yrityksen perustamisessa. Jokaiselle nuorelle yrittäjälle nimetään aikuinen tukihenkilö, jolta voi apua pyytää tarvittaessa. Kysy Tarjalta lisää.

 

AJOKORTTI TYÖELÄMÄÄN -koulutukset

järjestetään Kannonkoskella, Kivijärvellä ja Saarijärvellä koulupäivien aikana. Näin tavoitamme kaikki 9. luokkalaiset. Koulutuksen sisältö rakennetaan työelämän tarpeiden ja toiveiden ympärille. Tavoitteena on tukea ja edistää nuorten työllistymistä. Koulutuksen aikataulut sovitaan kouluilla opinnonohjaajien kanssa. 

 

PIHATYÖ / METSÄTYÖ / KOTIPALVELU  ym. nuorten työllistymistä edistäviä kursseja järjestetään keväällä 2019 tarpeen mukaan. 

Kysy lisää Tarjalta.